Het PowerMama Core Restore Programma is speciaal ontworpen voor pas bevallen moeders (6 weken na een vaginale bevalling en 8-10 weken na een keizersnede). Het is de manier om na jouw bevalling op een rustige verantwoorde manier weer te beginnen met inspanning. Maar ook zeker geschikt voor vrouwen die na hun bevalling nog niet hebben gesport, met een diastase of die specifieke aandacht willen besteden aan hun buikspieren.

 

Opzet van de Cursus:

Het Core Restore programma is gericht op het rustig opbouwen van belasting na de bevalling. Door de focus te leggen op de bekkenbodem, de buikspieren, mobiliteit en de juiste houding werken we samen aan jouw herstel. 

 

Duur: 4 PT lessen van 90 miminuten

Op deze manier ontworpen zodat vrouwen binnen hun verlofperiode kunnen deelnemen. Bij een start 6/8 weken postpartum, is de cursus bij 10/12 weken afgerond.

 

Structuur: 90-minuten lessen waarbij er aandacht is voor jou " Me Time", theorie, oefeningen op de mat en een mini-workout.

Maak de weg vrij voor duurzaam herstel en kracht met PowerMama Core Restore, jouw startpunt naar postpartum fitness en welzijn!