Hoi, ik ben Noëlia, en ik ben sinds 2012 sportcoach. In al die jaren heb ik mezelf voortdurend blijven ontwikkelen op het gebied van sport en coaching.

Waarom? Omdat ik er alles aan wil doen om mijn klanten de beste begeleiding te bieden die ze verdienen!

Er is niets wat me meer voldoening geeft dan het coachen van mensen. Of het nu gaat om het aanleren van de basis, het herwinnen van zelfvertrouwen, of het veilig sporten tijdens en na de zwangerschap, ik sta graag klaar om jou om te helpen!

Het mooiste vind ik om te zien hoe mijn klanten groeien, zowel in hun vaardigheden als in hun zelfvertrouwen.

Mijn expertise omvat een breed scala aan disciplines, waaronder CrossFit, Functional Fitness, personal training en pre- en postnatale fitness. Dit bied ik aan volgens het erkende PowerMama-programma.

Dus laten we samen aan de slag gaan. In mijn persoonlijke PT-studio aan huis gaan we werken aan het bereiken van jouw doelen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je te helpen net dat beetje meer uit jezelf te halen!

Tot snel!

Rating: 4.6666666666667 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Utku
een maand geleden

Ik kwam bij Noelia terecht omdat ik graag meer wilde leren over sporten tijdens de zwangerschap. Ik sportte zelf al een tijdje maar doordat ik veranderingen merkte in mijn conditie en aan mijn lichaam, wilde ik graag meer leren over een goede houding en ademhaling tijdens het sporten zodat ik lekker fit kan blijven gedurende de zwangerschap. Ook wilde ik niks onnodig beschadigen (bekkenbodem), dus was ik op zoek naar kennis en tips hierover. In een hele korte tijd heb ik ontzettend veel mogen leren van Noelia. Het is knap hoe ze alles zo duidelijk en simpel weet uit te leggen. Alles mocht ook op mijn tempo, heel fijn! Ook veel geleerd over oefeningen die je gewoon gedurende de dag kunt inzetten om je bewust te worden van je houding/bekkenbodem. Gun jezelf een aantal sessies met Noelia tijdens je zwangerschap. Je gaat er echt veel profijt van hebben tijdens en na de zwangerschap!

Manuella
2 maanden geleden

Super fijne voorlichting mogen ontvangen! Door deze informatie en tips hoe ik het beste kan trainen heb ik nu veel meer zelfvertrouwen om door te blijven sporten tijdens de zwangerschap. Super waardevol!

Remco Preijers
4 maanden geleden

Ik ken Noƫlia al jaren als een zeer kundige sportcoach. Altijd fijn met en bij haar getraind. Ze heeft een eerlijk en warme persoonlijkheid. Ze geeft leuke, functionele trainingen met nadruk op goede techniek en met een oog voor detail.